VELKOMMEN TIL LEA-S

DU FORTJENER SKØNHED.

Er permanent makeup for mig?

Permanent makeup er for dig, der gerne vil have en flot makeup morgen, middag og aften.

Du vil gerne være tilfreds med det spejlbillede, der kigger tilbage på dig i spejlet.

Måske er du en af dem der var ung i 90érne, hvor moden dikterede at brynene skulle være smalle. Derfor overplukket dit bryn, så der den dag idag ikke er meget tilbage, nu hvor tendensen har ændret sig.

Eller måske er din hårvækst mindsket med alderen, eller sporadisk fra naturens side, og du savner markering i ansigtet, så du ikke føler at dit udtryk udvaskes?

Dit eneste alternativ idag er optegning af dine bryn, og mange oplever det som en tidskrævende del når der skal lægges makeup. Jeg hører flere kunder nævne at de tænker meget over, om de gnider i det optegnede bryn i løbet af dagen, og derfor tjekker makeuppen løbende.

Der findes en anden vej!

Jeg kender selv udfordringen. I min klinik møder jeg dagligt kvinder der står i ovenstående situation. De føler sig ikke som den bedste udgave af sig selv, og derfor kommer de til mig!

Jeg tror på permanent makeup er løsningen, fordi den kan hjælpe dig, med at fremstå som den skønne energiske kvinde, du i grunden er.

Mulighederne indenfor permanent makeup er mange, og det er idag muligt at skabe et smukt naturligt resultat, som ikke ser malet ud.

Hvordan foregår permanent makeup hos mig?

Vi starter altid med en snak om dine ønsker og jeg rådgiver dig i, hvad der passer bedst til dit ansigt.

Du får lagt en bedøvende creme, og jeg optegner dine bryn, så du godkender form og farve inden vi går igang.

Jeg bruger ofte teknikken der kaldes microblading, som er en unik måde at skabe naturtro bryn på. Ved at micropigmentere små hårstrå i huden, kan jeg skabe et fyldigere bryn som passer til DIT ansigt.

Selve behandlingen tager 30-45 min. Men du skal påregne ca. 2 timer til første behandling inkl. konsultation, bedøvelse og optegning.

Efter 4-6 uger, når brynet er helet og pigmentet optaget i huden, skal jeg se dig igen til en opfølgende behandling. Til opfølgende behandling gennemgår jeg strukturen i brynet og supplerer op med pigment, der hvor huden ikke har taget så godt imod. Du skal afsætte 1,5 time til opfølgende behandling.

Din tryghed

For dig som kunde er det ALTID vigtigt at du vælger en god behandler, du har tillid til, det er trods alt en ”tatovering” i ansigtet.

Jeg giver mig altid god tid til mine kunder, og tager dig ”i hånden” hele vejen så du føler dig tryg.

Hos Lea-S er der stor fokus på hygiejne og kvalitet. Jeg bruger udelukkende organiske pigmenter som løbende bliver kvalitetskontrolleret på laboratorie, og sterile nåle du kan se jeg tager ud af indpakning.

Er du stadig i tvivl om Permanent makeup er noget for dig?

Jeg vil meget gerne se dig til en snak og uforpligtende konsultation, hvor vi kan snakke om dit behov og jeg kommer med mine råd til DIG! Her kan jeg også guide dig i, hvordan du fortsat selv kan optegne dit bryn, hvis du ikke er klar til permanent makeup.

Book en tid til din gratis konsultation her

Vores klienter siger dette om os?

“Lea er fantastisk sød, imødekommende, utrolig serviceminded og ikke midste yderst professionel i hendes arbejde – Jeg har været en tilfreds kunde gennem de sidste 5 år”

“Man skal lede længe efter så professionel og dedikeret vippetekniker, der udover fantastiske resultater også formår at skabe en dejlig atmosfære gennem behandlingen”