OM LEA-S

DU FORTJENER SKØNHED

Personen Lea Sønnichsen

Mit navn er Lea Sønnichsen, og jeg er indehaver af Lea-s.dk, som har eksisteret siden 2013. Jeg er uddannet mikropigmentist hos Labina Danmark, og Eyelash Extension teknikker hos LashBar Cph. Jeg har altid været meget passioneret og fascineret af det naturlige resultat, og er grundig i mit arbejde for at opnå det bedste.

Jeg har udelukkende valgt at arbejde med de bedste maskiner og produkter fra Labina, da jeg vil tilbyde mine kunder aller højeste topkvalitet. Alle produter er EU-certificerede, godkendte af sundhedsstyrelsen og organiske. Gennem egen erfaring og undersøgelser finder jeg den bedste holdbarhed med Labinas pigmenter.

Jeg går højt op i din sikkerhed for en god oplevelse og det perfekte resutat. Du er altid velkommen til at booke en tid i klinikken til en udforpligtende snak.

Udover mig som mikropigmentist har sygeplejerske Maiken Aabo Larsen og Dermatolog Stine Lasthein Andersen, sin daglige gang i klinikken.

Garanti

Hos Lea er du altid i trygge hænder, og der bliver lyttet til dine individuelle ønsker, så vi sammen opnår det helt perfekte resultat for DIG.

Efteruddannelser er noget der bliver prioteret højt, så vi altid er med på den nyeste mode, og du kan gå herfra med et resultat af højeste kvalitet og sikkerhed.

Lea Sønnichsen

Modtag mine nyhedsbreve